Over ons

Pannenkoeken, daar smult iedereen toch van?! Net onder de Waterpoort, gelegen in het historische hart van Zaltbommel naast de A2, vindt u ons: hét pannenkoekenhuis van de Bommelerwaard, dichtbij Den Bosch. Maar niet alleen voor een overheerlijke pannenkoek kunt u bij ons terecht, een knapperig broodje of frisse salade zijn ook mogelijk. Pannenkoekenhuis is het broertje van Brasserie de Verdraagzaamheid. Het pand om de hoek aan de waal. Ook zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen!

In dit karakteristieke voormalige poortwachterhuis wordt u verwelkomd door ons enthousiast team. Een warm welkom waarmee u rechtstreeks een stukje 14e eeuw ervaart en het gevoel van thuiskomen krijgt. Zaltbommel kent een rijke historie met een levendig centrum waar eenieder een dagje kan doorbrengen, en waar wij een deel van uit maken. Als de enige overgebleven vestingpoort van de Bommelerwaard kunt u bij ons de echte historie herbeleven, maar met de smaken van nu!

Naast ons uitgebreide assortiment aan pannenkoeken, van zoet tot hartig, hebben wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart met een keuze variërend van diverse luxe broodjes, heerlijke (maaltijd)salades tot kipsaté en andere warme gerechten. Ons restaurant, verdeeld over 2 verdiepingen, telt in totaal bijna 80 zitplaatsen. Wij streven ernaar het huiskamer gevoel te evenaren in ons Pannenkoekenhuis. In het zomerseizoen zijn wij 7 dagen per week vanaf 10.00u geopend en ontvangen wij u heel graag.

Alvast een voorproefje nemen op uw bezoek aan Pannenkoekenhuis De Waterpoort? Bekijk dan nu al onze pannenkoekenkaart.

Tot ziens bij Pannenkoekenhuis de Waterpoort!


Starter van het jaar 2012

Pannenkoekenhuis De Waterpoort is in 2012 uitgeroepen tot ‘Starter van het jaar 2012’ tijdens het Business Event Bommelerwaard.