Starter van het jaar 2012!

- Categorie: Nieuws

Tijdens de 2e editie van Business Event Bommelerwaard is Pannenkoekenhuis De Waterpoort in de prijzen gevallen en uitgeroepen tot ‘Starter van het jaar 2012’. Een eer voor ons en zeker iets waar wij  trots op zijn.

In Multifunctioneelcentrum de Kreek werd maandag 12 november afgelopen maandag bekend gemaakt wie zich tot de beste bedrijven uit de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel mochten rekenen. Dit gebeurde tijdens de tweede editie van het Business Event Bommelerwaard. De genomineerden werden door luxe auto’s van Autobedrijf Vos uit Zaltbommel voorgereden en daarmee kon de feestelijke avond beginnen. In een sfeervolle ambiance werden Pannenkoekenhuis de Waterpoort, Melkveehouderij en Zuivelbedrijf Den Eelder en Steenfabriek de Rijswaard uitgeroepen tot ‘Ondernemers van het jaar’

Bij aanvang waren de genomineerden nog niet in de zaal aanwezig. Nadat presentator Humberto Tan de opening had verricht en de genomineerden had aangekondigd, kwamen ze stijlvol en onder een oorverdovend applaus de zaal binnen. Goed voorbereid en geïnteresseerd hield Tan de interviews met de verschillende genomineerden.
In de categorie Starter van het Jaar waren IJssalon Tiesimo, Online Identity en Pannenkoekenhuis de Waterpoort genomineerd. De juryvoorzitter notaris Matthieu van Maurik maakte bekend dat Pannenkoekenhuis de Waterpoort, van Anthony en Annet Blom, de winnaar was en riep hen uit tot ‘Starter van het jaar 2012’. Zij kregen de award uitgereikt door Leonie Schuur, adviseur regionale economie Kamer van Koophandel. Tevens werden oorkondes en bloemen uitgereikt.